Fotoalbum

På fjelltur med resten av to- og firebeinte i familen :-)

Fine Ask <3 Som het "Ro" når han bodde her. Fikk han mat, kos og søvn var livet perfekt for den lille valpen. Det ryktes at det er litt mer fart i han nå :-)

Gutten er flink til å kløve! God trening det ;-)

En liten pause :-)

Pinnelek i vann er morsomt :-)

Ikke fullt så morsomt, spes. ikke for matmor, når hunden kommer slik opp igjen :-)

<3

Vennskaplig lek mellom to gode venner!

Fin og nyklipt puddelgutt!

Og noen ganger må det slappes av, og det er ikke noe å si på tilretteleggingen for det. De har det godt disse to!!!


Shameera`s Argento Ametrin
"Ask"
f. 20.08.09


Her kommer det bilder og litt oppdateringer om Ask sitt liv og hans utvikling fremover i livet.


Eiere:
Anne Gudman Østergård og Kristin Staurheim


Ametrin
er et sammensatt ord fra navnet på de to kvartstypene amethyst og citrin. 
De to verdener av ametyst og citrin i denne steinen er samlet ,og den har derfor en spesiell innvirkning på vår  sjel. Ametrin gir oss en høy grad av indre harmoni og balanse.
__________________________________________Her er noen koselig mailer og tilbakemeldinger fra nye eiere:


 19.09.09: Hej! Jeg havde tænkt at sende en lille status i går, men nåede det ikke. Turen hjem gik fint. Ask var lidt urolig det første stykke. lidt før  Notodden kastede han op. Da vi havde fået "ryddet op" i det krøllede han  sig sammen og sov til vi stoppede på Langebru (Hokksund). Der vågnede  han fordi vi stoppede. Da vi skulle køre videre krøllede han sig umiddelbart sammen og sov resten af vejen til Oslo. Første del af turen  havde jeg ham i skødet, mens Kristin kørte, og sidste del af turen byttede vi. Her hjemme går dagen til at undersøge haven, "fnatte", sove og så spise 
lidt - hvis han har tid.Med lidt "hjælp" spiser Ask. Det er nyt for ham at måtte spise når maden serveres. Men med lidt "godsnak" og mange serveringer så går det. Gedemælken er tydeligvis god, den drikkes med stort velbehag :-) Foreløbig har vi holdt os i egen have, men får tage os en lille tur op i  "Lille skoven" bag naborækken senere i dag. Naboer og bekendte hundefolk, der går forbi, har hilst på ham, og er overrasket over at han  er så tryg allerede. En nabo med en 10 uger gammel springer spaniel, kom forbi så hvalpene fik lov at "herge" lidt. Det var vældig fint. Både nat til igår og nat til i dag har han sovet, bare afbrudt af en  enkelt tissetur. Om dagen lægger han sig ned og sover, når han er træt -  gerne midt på gulvet. Pibing har vi knapt hørt - lidt for opmærksomhed, men ikke noget at snakke om. Jeg tror har trives. Vi skal få taget billeder.
Så nu er han "ladet op" til en ny runde, så jeg får gå ud med ham.


11.11.09:Alt vel.
Ask vokser og virker til at trives.
Han kører T-bane som den største selvfølge i verden - selv ikke underjordiske stationer bringer ham ud af fatning.En periode virkede han lidt skeptisk til fremmede mennesker, men efter at have været med Kristin og Maja på træning (jeg var også med), hvor de andre ejere blev bedt om at ignorere ham til han selv søgte kontakt forsvandt det igen.
 Ask er nu med mig på arbejde, og er helt afslappet med det. Han "dilter" efter mig rundt i gangene, men siger jeg han skal blive på kontoret er det OK det også. Han er udnævnt til afdelingens charme-trold :-)

Maja (vores tæve) er hans store "helt" og de har stor gensidig glæde af
hinanden.


16.11.09: Og for at "skryte" lidt mere af "gutten": I lørdag tog Ask og jeg på bytur. Dvs. vi tog T-banen til Jernbanetorget og gik så på Oslo City. Der kørte vi rulletrapper og glas-heis. Gik i butikker osv. Efter en
drøj halv time gik vi til Grønland og kikkede på livet og menneskene der, hvorefter vi tog T-banen hjem igen. Og dette gør Ask med den
største selvfølge. :-)


Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE